Syksy pääsi yllättämään pitkän ja kuuman kesän jälkeen. Mutta mulle mukava yllätys.. syksy on ehdottomasti mun vuodenaikani. Ei haittaa nää kirpeät kelit ei! Mukavampi kävellä kun heti ei hiki valu.

Vähän sitä sun tätä on tullut tehtyä, elokuisiin myyjäisiin (Vihdin vuosisatamarkkinat) lähinnä helmikoruja. Seuraavassa muutama kuva vähän siitä sun tästä :)

Harjoiteltiin pajalla vesivalua ja näihin Sannin rippilahjoihin pääsi 4 suurin piirtein samankokoista ja -muotoista valua. Herkän vaaleanpunaiset makeanvedenhelmet keskellä.

Pajalla harjoittelin myös niittausta. Tässä sormukseen niittaamalla kiinnitetty kaunis kristalli.

Näissä korviksissa uutta "viikinkisolmu" -ketjua palanen sekä hopeiseet riipukset. Vähän näitä voisi patinoida lisää, että tuo solmu erottuisi vielä paremmin. Muutenkin patinointi mielestäni näihin sopisi.

Nämä pääkallot olen tehnyt hopeasavesta muotin avulla. Silmiksi kristallit. Tuota sormusta täytyy vielä vähän fiksailla ja voipi olla, että saa tuo kallo vielä rusetinkin päähänsä :)

Tämäkin riipus hopeasavesta. Yksi pala on koholla eli siihen tuli palanen päälle. Lehtikultaa löytyy tuosta yhdestä palasta. Aika urakka tässä oli mutta lopputulos kovasti hauska mielestäni. Ripustuskoukku on tuolla palapelin takana.