Hopea puhuttelee edelleen kovasti mutta välillä on ihana päästä "leikkimään" helmillä ja väreillä. Huomaa pitkän ja valkean talven jälkeen, että värejä kaipaa.

Ensin ei niin värikästä botswanan akaattia. Lisäsin väliin Swarovskin kauniita helmiä sekä lukkoon Balin sydämen.

Karneoli kilpailee auringon kanssa :) En yleensä pidä oranssista tai keltaisesta väristä mutta täytyy myöntää, että karneoli ON kaunista. Lukossa on taas Balin kaunis kukka.

Sitten päästään yhteen lempiväreistä :) Pinkkiä!! Tässä kauniina akaattina. Välissä hopeisia helmiä ja lukossa Balin hopeinen ruusu. Korviksetkin kuuluu "sarjaan", ehkä saan ne kuvattuakin vielä joku päivä!

Petrooli ja turkoosi on toinen lempiväri tällä hetkellä. Nämä kauniit hieman petroolin väriset makeanveden helmet ovat saaneet seurakseen Balin hopeaa ja vuorikristalleja.

Valssasin 1,5 mm lankaa kolmion malliseksi ja veivasin isoiksi renkaiksi. Juotin ja venytin soikeaksi.. Väliin helmiä. Tässä turkoosia.

Sama idea kuin edellä, helminä akaattia (lila) sekä jadea (vaaleanpunainen, joka luonnossa punaisempi kuin tässä kuvassa).

Kauniita pinkin sävyisiä keltaisia turkooseja. Hih, mikä "nimi" kiville :) Lisänä Balin hopeamöykky.

Akaateissa löytyy tällä hetkellä mitä kauniimpia värejä. Tässä lilaa ja pinkkiä. Välissä myös valkeaa jadea sekä Balin kaunis hopeahelmi.