Pitkästä-pitkästä aikaa saan aikaseksi tuoda jotain kuvia koruistani tänne. Kuvat ovat huonoja, pahoitteluni siitä. Näin talvella ja pahimman kaamoksen aikana valoa ei riitä ja täytyy turvautua keinovaloihin. En oo hankkinu mitään hyviä valokuvausta varten ja siksi kuvatkaan eivät onnistu. Häpeän...

Mutta.. tässä nyt muutama maistiainen sillä lisää tulee! :)

Ekana hopeinen "timantti"sormus, minkä malliin törmäsin yhdistyksemme (EAGry) yhden jäsenen papereista. Todella hauska mielestäni! 1,2 mm levystä sahattu timanki istutettuna muistaakseni 3 mm pyöreästälangasta tehtyy sormukseen. Hakkasin sormusta vähän neliskulmaisemmaksi.

Nämä syntyivät saman ihmisen löytämän mallin inspiroimina. Mielestäni muistuttavat jonkin sortin lumimarjaa tms. Voisi kokeilla punaisilla kivihelmillä samanlaisia, olisivat ikäänkuin puolukat :D

Rusetit on ollu viime aikoina mulle "se" juttu. Niitä on väännelty jos jonkilaisiin koruihin. Tai lähinnä kaula- ja rannekoruihin.. Tässä rusetti on yhdistetty mustiin turmaliineihin. Kivet ovat 10 mm kokoisia ja rusetti n. 4 cm levyinen.

Paljon kaikkea muutakin on tullut kyhäiltyä mutta nyt loppu kamerasta akku. Lisää siis taas mahdollisimman pian. Yritän päivittää myös "myydään"-sivua ajantasalle ensi viikon aikana.