Semmosta hölkkää on kyllä menty tässä viime viikot! Eikä vähiten lauantaina olleiden Vihdin vuosisatamarkkinoiden takia. Olipa kivat markkinat! Keli oli unelma ja väkeä vaivautui paikalle todella paljon. Kauppakin kävi :)

Markkinoille tein aika paljonkin koruja mutta kuvia tuli niistä otettua vain muutama. Tässä kuitenkin ne muutamat.

IMG_1026.jpg

Saatan muistaa tämän korun kiven nimen nyt väärin mutta taisi olla sellainen kuin sitruunamagnesiitti. Ihanan hempeän vihreää.. Välissä muutama oliviinin värinen Swarovskin kristalli.

IMG_1052.jpg

Tän korun kivi taisi olla Kirsikka kvartsi.. Tarkistan senkin vielä. Välissä kauniita Luxoniasta tilattuja filigraanihelmiä ja lukossa filigraanikukka. Hempeä väri!

IMG_1039.jpg

Sarjassamme "en muista" on tämänkin korun kivet.. vähän jo hävettää :))) Mutta välissä ametistia sekä riipuksena. Tää kaulakoru ei tainnut ehtiä edes markkinoille saakka vaan "vietiin" jo työpaikalla.

IMG_1029.jpg

Olen nähnyt mm. Helmetin Outilla käytössä näitä ihastuttavia sileitä helmihattuja. Piti niitä itsellekin saada ja kokeilla. Tässä fancy jasperin kanssa (jee, muistin jopa kiven nimen!!). Välissä myös hopeahelmiä. Tykkään itse tosi paljon!

IMG_1077.jpg

Toki olen korviksiakin tehnyt mutta koen niiden kuvaamisen jostain syystä niin hankalaksi, että nyt kuva vain yksistä. Nää kuuluu oikeastaan siihen samaan sarjaan aikasemmin esitellyn ranneketjun kanssa. Eli itse hopearenkaasta väännettyjä sydämiä, nyt kaksi erikokoista yhdessä. Suurempi on tehty 1,5 mm langasta, pienempi 1,2 mm langasta. Pienemmistä tein rannekorujakin ja tuli mielestäni oikein sieviä. Painokin jäi alle 10 g:n (8 g) eli sain niitä myydä markkinoilla ilm leimoja.

Tässä vielä kuva markkinoilta:

vihdinvuosisatamarkkinat2.jpg