Jo parina vuonna on tehnyt kovasti mieli Kankaanpään kesäkursseille. Siellä sais väkertää hopeaa aamusta iltaan viisi päivää putkeen. Sinne on vaan tosi vaikea päästä kun ovat niin suosittuja. Ja muutenkin, pitäisi tammikuussa jo tietää kesäloman ajankohta. Tästä ongelmasta oli puhetta parin EAG:n yhdistyksen ihmisen kanssa ja päätettiin sitte pitää ihan oma kesäkurssi, Hölmölän kesäkurssi :) Kokoonnuttiin heinäkuun alussa ja saatiin aikaseksikin jotain kivaa. Upea kurssi oli, kiitos Tiina ja Mari :)

rakkautta.jpg

Kovasti innostuttiin vääntelemään hopeaa ja löydettiin uusi ja kiva tapa tehdä mm sydämiä renkaista. Syntyi mm tämä rannekoru. Tekeillä on myös pitkä kaulakoru mutta se on vielä vähän vaiheissa.. Nää sydämet on tehty 1,5 mm langasta, 10 mm veivillä. Vähän vääntelyä pihdeillä ja vasaralla litistelyä.

IMG_0890.jpg

Ylimääräisiäkin sydämiä jäi ja niistä sai kivoja korviksia. Sydämen taakse on juotettu 0,8 mm hopealankaa ja siitä väännetty korviksen koukku.

IMG_0893.jpg

Edellisessä postauksessani esittelin Tousilta ostamaani ranneketjua. Ketju oli hieman liian pitkä ja irrotin siitä ylimääräiset 2 nallea pois. Juotin niihinkin 0,8 mm hopealankaa ja näin sain kivat korvikset! Tykkään tosi kovasti näistä :)