Olipas juhlatäytteinen viikonloppu! Ensin juhlittiin äidin pyöreitä ja sitten kummipojan ripareita. Omatkin synttärit siinä sivussa meni... no jaa, eihän niitä ei-pyöreitä kai niin oliskaan ollu väliks juhlia. Toisena vuonna sitten ;)

Äidin lahjan esittelinkin täällä jo aikasemmin eli hänelle meni valkoiset helmisilkkiin solmitut helmet. Tykkäsi kovasti.

Kummipojalle tein ristin.

IMG_0743.jpg

Mustaa onyxia ja hopeaa. Ristin sahasin itse ja taoin pintaa hieman vasaralla. Rosaryn keskiön tilasin muualta, en oikein keksinyt, miten olisin vastaavan itse saanut tehtyä. Halusin siihen kuitenkin madonnan tms. kuvan.

IMG_0739.jpg

Tää kaulakoru on itseasiassa syntyny jo vähän aikaa sitten, on vaan jääny kuvaamatta. Ensin tehtiin renkaat, juotettiin, litistettiin, puolet sahattiin auki, ketjuksi ja taas juotettiin kiinni. Laitoin lukkoon vielä Karen Hill Triben kauniin kukkasen koristeeksi. Pituutta ketjulla on n. 80 cm.

IMG_0746.jpg

Joo, tää ei todellakaan oo mun tekemä vaan tässä "pakollinen" Tous-pläjäys ;))) Elikkäs tää saapui ihanasti synttärilahjaks mulle perjantaina. 2 viikkoa sitten Tukholman Tous-liikkeessä käydessäni tämän jo ostin mutta sain sen nyt vasta kun se piti Epsanjasta saakka tilata. Aivan ihana rannekoru, vai mitä?! Hyvää syntymäpäivää minulle :DDD