Joulu on taas juhlittu ja uusi vuosi vaihdettu. Töihinkin ehdin jo 8 kk vapailun jälkeen palata... Hieman oli pää pyörällä siellä :))) Mutta kaippa siihen taas tottuu. Täytyy yrittää vaan nyt sitten ulkoilla paljon työpäivän jälkeenkin. Huomasi jo tuossa tynkäviikon aikana, että ulos teki mieli. Siihen ku tottu vapaan aikana. Ulkoiluun, lenkkeilyyn, koiran kanssa kävelyyn ym. Laihdutus pääsi hyvään vauhtiin ja tästä on hyvä vielä jatkaa.

Koruja tein vielä messujen jälkeenkin, lähinnä kyllä lahjaksi. Tässä pari kuvaa koruista, mitkä meni tyttärelle lahjaksi.

1188220.jpg

2 mm langasta tehty ns. Elle Woods -kaulaketju, mihin laitoin ison Swarovskin kristallin roikkumaan. Tätä oli vähän toivottu.. ;)

Hopeasavi on kiinnostanut jo jonkun aikaa mutta kynnys sitä itsekseen kokeilemaan on ollut kova. Saatiin Espoon AG -yhdistyksen parista tutuiksi tulleiden ihanien ihmisten kanssa sovittua ennen joulua vielä ilta, että tuota jännää ainetta kokeiltiin kimpassa. Siitä jo jotain tehneet opastivat meitä ensikertalaisia ja hienoja juttuja saatiin aikaseks. Mulla oli tietty koru, tai tietty aihe jo valmiina ja odotti sopivaa toteutustapaa. Eli tyttärelle piti saada tehtyä koru, johon tulisi 30 seconds to Mars -bändin nimi ns. glypheinä kirjoitettuna. Hopeasavi alkoi tuntua helpoimmalta vaihtoehdolta ja tämmöinen siitä sitten tuli:

1188221.jpg

Tein savesta itsellenikin jotain mutta siitä kuva tuonnempana.

Nyt leffaan, ennakkonäytökseen elokuvasta Nanny Diaries :)