Sormuksen tekeminen hopealangasta on ollut mielessä pitkään. En vain jostain syystä ole oikein uskaltanut alkaa kokeilla. Nyt "piiskasin" ;) itseni yrittämään ja tässä tulokset. Ei todellakaan täydellisiä yksilöitä mutta ihan hauskoja. Ja rohkaisi yrittämään uudestaankin. Ehkä täytyy hommata myös pehmeää kultadubleelankaa... hmmm...

amsormus.jpg

Tämä ametistihopeasormus on ihan ensimmäinen yritelmäni. Värit oli vaikea saada tähän kuvaan ja muutenkin kuvat ovat taas aika surkeita. Hovikuvaajani palaa vasta 6 päivän päästä (miten niin lasken päiviä ja melkein tuntejakin..) ja joudun tyytymään surkean kamerani surkeisiin kuviin :(

sinsormus.jpg

Ja sitten sormus, missä Swarovskin vaaleansininen helmi. Langan taivutteli kävi jo hieman näppärämmin mutta on se vaan hankalaa, edelleen :)

vihsormus.jpg

Ja toinen Swarovskin helmisormus. Nyt värinä vihreä. Ja pari kierrosta enemmän hopeaa helmen ympärille. Tästä tuli jo ihan kiva!

spiraalisormus.jpg

Ja sitten sormus ilman mitään kiveä tai helmeä, vain hopeaspiraalia. Ja kyllähän tuo spiraalikin tuotti vaikeuksia.. ei millään meinannut asettua muotoonsa. Mutta sormessa ihan hauskan näköinen sormus tämäkin.

Nyt pitäisi saada rummutettua näitä vähän, että hopea vähän kovettuisi. Ja tietysti tulisi sitä kiiltoakin vähän enemmän. *huokaus* koskahan sitä raaskisi hommata oman rummun... ehkä veronpalautusrahoista? Kuka tietää... ;)