Näköjään maalla saa hyvin energiaa ja inspiraatiota myös korujen suhteen. Raahasin tarvikkeet taas mukaan ja kivastihan siellä syntyi vaikka mitä. Naureskelin sitä faktaa, että mun vaatekassi oli pienempi ku korutarvikekassi :)

Kuvat koruista on taas taituroinut tyttäreni. Ja klikkaamalla kuvat saa suuremmiksi!



Tässä kaulakorussa punajaspista ja hopeaa. Hopeisessa Karin Hill Tribe -sydämessä Siam-värinen Swarovskin kristalli. Lukko on itsetekemä ja -takoma. Pientä kokeilua...



Nää ruskeat helmet ja lehti on lojunu mulla aika pitkään helmilaatikossa. En oo koskaan itse oikein kovasti ruskeasta tykännyt ja on varmaan sen takia ollut vaikeuksia tehdä näistä korua. Mutta nyt tuo kaulakoru syntyi melkein itsekseen :) Ikävä kyllä en muista tuota kivilajia, ostin nää aikanaan Helmetin forumilaiselta.



Fuksianpunaisia makeanvedenhelmiä ja samanlainen KHT-sydän kuin ensimmäisessäkin korussa. Helmien välissä liloja siemenhelmiä ja Balin välihelmiä.



Auringonnousu oli inspiraationa näihin korviksiin. Hopeaa ja Swarovskin kristalleja. Auringonnousu oli yksi aihe meren ja rannan lisäksi Helmetin forumin Korujen vuosi, heinäkuu -otsakkeen alla.



Ja sitten taas vaihteeksi ns Ketunhäntää (myös nimellä kukonaskel tunnettan..).. Tällä kertaa 0,8 mm langasta. Lukko taas omaa tuotantoa, hopeinen sydän ei ;)



Ja sitten sitä oikeaakin Piinaa ;))) Piinan seuraksi laitoin yhden kauniin Ocean Jasper -helmen. Hienot värit!




Ja vielä yksi kaulakoru ja korvikset. Yhdistelin kolmea eri makeanvedenhelmeä, kaikki tosin vihreän sävyisiä. Harmittavasti jää välillä epämääräisiä määriä eri helmiä ja tätä harmitellessa nämä helmet löysivät toisensa. Lukkoon laitoin vielä roikkumaan mielestäni tosi kauniin Karen Hill Tribe -kukkasen.