Ensimmäinen vuorotteluvapaa kuukausi on mennyt! Seitsemän onneks vielä jäljellä... Ja mitäs tuon kuukauden aikana sain aikaiseksi? Tätä kysymystä yleensä kuulen, kun näen tuttuja. Niin mitäs... koruja jonkun verran, paljon aikaa ystävien parissa, paljon aikaa myös perheen parissa. Ulkoiluakin ihan kivasti! Kävelykunto on selvästi jo nyt parantunut. Enää ei hengästytä pienissä mäissä!!

Käytiin tänään maalla ekan kerran tänä kesänä. Ruohonleikkuuta ja muuten maan auringosta nauttimista. Yritin ottaa hienoja kuvia uusimmista koruista mutta vähemmän hienoja niistä nyt sitten kuitenkin tuli, hah! Vain yhden pistän nyt näytille:

limekukka.jpg
(klikkaamalla kuvat suuremmaksi)

Vaalean limen värisiä makeanveden helmiä ja välissä Balin välihelmiä ja vihreitä Swarovskin kristalleita. Hopealukosta roikkuu Karen Hill Tribe -kukka. Ja taustana talo :) Kaipaiskohan vähän maalausta??!!

Sanni.jpg

Tämä kaulakoru menee lahjaksi 12 v. täyttävälle ihanalle tytölle :) Kahta eri sävyistä Swarovskin kristallia ja hopeaa. Linkki edessä on perhonen.

fancyleaf.jpg

Fancy jasper -kiviä ja hopeaa. Kaulakorua voi säätää minkä pituiseksi haluaa. Roikkumaan voi jättää kiviä ja hopeisen Karen Hill Tribe -lehden tai vaikka vaan pelkän lehden.

kukkakorvis.jpg

Korviksissa on hopeiset kukkalinkit ja kauniin vihreät Swarovskin kristallit. Todella kesäiset!