Vuorotteluvapaan eka viikko mennyt! Olen yrittänyt ottaa niskalenkkiä Piinasta mutta vielä en oo sitä saanut nujerrettua. Pikkuhiljaa alkaa tuntua, että Piina meinaa nurjertaa minut!! Ja kysehän on Jens Pind -ketjusta, mitä suomeksi Piinaksi kutsutaan. Eikä todellakaan turhaan! Tänään sain ystävällisellä avustuksella tehtyä itselleni aloitusketjun ja yritän nyt sitten sahata lisää sopivia renkaita ja jatkaa siitä.

Tänään kävin taas Karakalliossa Espoon AG -yhdistyksen "kokoontumisessa". Teemana oli korvakorukoukut mutta mä tosiaan ähelsin Piinan ja valepiinan kimpussa. Sain kuitenkin rummutettua toisen filigranityöni ja lisäsin siihen sitten kotona vielä pari Swarovskia ja vahanauhan.

lehti.jpg

Olen myös tehnyt muutaman tilaustyön ketjuyritysten lisäksi.

Muuten vapaa onkin mennyt totutellessa ja juostessa sinne tänne. Työystävän synttäreillä piipahdin juuri, olikin tosi hauskat mummobileet :) Eli mummokuteissa menin ja ohjelmassa mm bingoa, lottoa (voitettiin kimpassa 4 oikein!!!) ja karaokea. Erittäin hauska ilta!

Nyt sitten melkeimpä vaan matka odottelua! Eli maanantaiaamuna klo 8.15 lähtee lento Amsterdamiin. Enpä oo siellä ennen ollutkaan eli mielenkiintoinen matka varmaan luvassa. Jännittää :)))