Viikonlopun reissu meni mainiosti! Kaks keikkaa ja iso määrä kilometrejä mahtavalla tila-autolla. Ja seuraa en pysty kehumaan tarpeeksi. Huippuihania tyyppejä <3

Perjantaina siis suunnattiin Lappeenrantaan. Keli ei ollut parhaimmasta päästä vaan vettä tuli täällä etelässä melkosesti lähtöhetkellä. Vesi muuttui pikkuhiljaa lumeksi about Kouvolan kohdalla. Mutta huippukuski Satu vei meidät perille turvallisesti. Ehdittiin syödä hyvää ruokaa ennenku siirryttiin parin kuoharin kanssa katsomaan poikia. Ihanaa oli päästä keikalle pitkästä-pitkästä aikaa.

Marko-lpr2.jpg

Lauantaina hyvän aamiaisen ja kirppisturneen jälkeen lähdettiin ajamaan kohti Juvaa. Puikkoihin siirtyi Jenni ja taas saatiin hyvää kyytiä ;-) Mikkelissä poikettiin Kenkäverossa vähän hoppailemassa ja kaffella. Käteen jäi vähän tikkaria ja korua.Vähän piti saada kotiinviemisiä!

Juvalle ehdittiin ennen poikia ja oli siis hyvää aikaa ottaa vähän elvyttävää kauneusunta. Tosin multa se vähän jäi väliin ku en oo tottunut päikkäreitä ottamaan. Kiertelin siis hotellilla pariin kertaan ja kävin katsomassa kun pojat rakentelivat lavalle soittimia ja muuta soitto- ja äänisälää. Ruokailua ennen käytiin tarkastamassa ja hyväksymässä soundit!

soundchek2-juva.jpg

Ja olipa eräällä herralla ikaa jopa yhteiskuvaan :)

kaverikuvaJuvalla.jpg

Keikka oli taas vallan mainio! Mutta keikan jälkeen ei jaksanut jäädä notkumaan ravintolan puolelle vaan kokoonnuttiin yhteen "hyteistä". Ei vaan kestänyt sitä tupakansavua ja möykkää.

Sunnuntaina sitten kotimatkalle... kaikki hyvä päättyy aikanaan, ikävä kyllä.

Nyt odottelen jo seuraavaa keikkaa ja toisaalta myös reissua. Vielä ei ole tietoa, koska reissu onnistuisi mun kohdalta. Seuraava keikka sen sijaan on jo ens viikolla, jes!