Joskus sitä sitten on energiaa enemmänkin kanssa... tänään iltapäivä oli mulle sellanen hetki. Käytiin  aamupäivällä Porvoossa nautiskelemassa kahvista ja joulutunnelmasta. Myös "pakollinen" käynti  ihanassa kaupassa, Butiken på Landetissa piti tehdä. Vähän joululahjojakin tarttui mukaan. Sitten ruokakaupan kautta kotiin. Ruuan laiton lomassa aloitin jo tehdä koruja. Ensiksi otin käsittelyyn värimaailman, mikä ei todellakaan ole "minun". Mutta erittäin mukavaa välillä tehdä niinkin. Eihän kaikki tykkää sinisestä tai vihreästä... Sitten pari kaulakorua ja korvikset. Vielä toinen rannekorukin. Kuvat on huonoja, valo ja kameran teho ei vaan riitä! Mutta tässä näitä olis:

(klikkaamalla kuvat suuremmiksi)
hunajaa.jpg?t=1165687151

Vuorikristallia ja oransseja Swarovskin kristalleja sekä Balin hopeaa. Keltaoranssit sylinterit ostin Helmetin forumin kautta ja olen lahjakkaasti unohtanut, mitä en on. Jos joku tietää, niin valaiskoon minua, pliis ;)

lumikukka.jpg?t=1165687165

Luonnonvalkeita makeanvedenhelmiä, vuorikristallia ja punaisia Swarovskin kristalleja. Lukossa Karen Hill Triben kaunis hopeakukka. Lumikuningatar voisi ehkä tätä pitää? Kovasti talvinen ja ehkä joulu jo mielessä, kun piti tuota punaista laittaa mukaan.

nostalgy.jpg?t=1165687311

Lähinnä ensimmäisessä kuvassa olevan rannekorun kanssa sopivat korvikset, joissa samaa vuorikristallia ja oranssi Swarovskin kristallia Balin korupiikeissä.
sanni.jpg?t=1165687330

Tämä menee lahjaksi yhdelle nuorelle tytölle. Jäänsinistä makeanvedenhelmeä ja vuorikristallia. Välissä Karen Hill Triben hopeahelmiä. Ketjussa hauska pienen pieni delfiini.

Näiden lisäksi tein vielä pari kaulakorua makeanvedenhelmistä.

Mitähän keksisi seuraavaksi? :) Huomasin muuten juuri, että noissa kaikissa olin käyttänyt vuorikristallia.