Joulu meni vähän liiankin nopeasti... ennen joulua ehti sentään tapailemaan ihania ystäviä pikkujoulujen merkeissä. Pitkästä aikaa sai ihan rauhassa jutella ja nauraa ja syödä ja juoda hyvää. Pikkutunneilla, Hesarin jälkeen, kömmin kotiin lauantaiaamuna. Ihmeen pirtänä sitä kuitenkin lauantaista selvisi! Jouluaatto sen sijaan olikin jo vähän tahmeampi. Silti suoriuduin leipomisista ja ruuan laitosta ihan kiitettäväsi. Mukava joulu oli meidän perheellä. Joulupukkikin muisti meitä lahjoilla.. tytärtä tietty eniten mutta minuakin :) Mm. ihanalla riipuksella joka on ollu kaulassa nyt koko ajan. Tykkää todella paljon! Kiitos vielä kerran korun antajalle <3 Joulupäivänä käytiin mun vanhemmilla kaffella ja Tapanina kävi kummityttö äitinsä kanssa meillä. Pientä reippailuakin tapahtui 4 km lenkin ominaisuudessa.

Töitä ei oo onneks ku pari päivää, sitten alkaa LOMA. Tänään lähdetään äidin ja tyttären kanssa risteilylle Tukholmaan. Todella odotettu reissu sekin, vaikkei tuon kummempi ole. Mutta se, että pääsee tästä stressistä irti, on jotain mitä olen odottanut kauan. Ja koko ensi viikko lomaa... ihan parasta! Mielessä jo helmikuun hiihtoloma.. siitä ei ole sitten pitkä aika toukokuuhun ja vuorotteluvapaaseen. Jospa se stressi tästä tosiaan hieman helpottaisi ja saisin taas nukuttua ja levättyä. Ihan liian vähän nukuttuja tunteja takana ja sen kyllä huomaa. Zombie-olo kokoajan.

Lomalla yritän taas saada korujakin tehtyä. Ja yritän saada kuvatuksi tyttärelle antamani korut, kaulakoru, korvikset ja sormus. Olivat oikein somat, vaikka itse kehunkin ;))))

Ja hei, JOS eksyt tänne ja luet tämän niin et viitsisi vastata myös tuohon hieman alempana olevaan kuvausmeemiin?! Ihana Satu sinne yhden kuvatoiveen on laittanut mutta se onkin ainoa.