Läppärin ollessa Tampereella miehen mukana en oo päässy oikein päivittämään blogia. Tai voishan tänne kirjoitella kaikkee diipa-daapaa vaikka kuinka mutta esim. koruista en nyt saa kuvia tänne. Niitä on sentään kyllä syntynyt jonkin verran. Mm kokeilin kännykkäkorujen tekemistä eilen. Mutta laitan tulevana viikonloppuna sitten kuvia tänne.

Töissä on tosi kiireistä tällä hetkellä. Mulla on yleensä saldossa n. tunti plussaa mutta viime viikolla yhtäkkiä saldon kertyi yli 5 tuntia plussaa! Eihän se vielä paljoa ole mutta mulle on ollu sekin määrä raskasta. Ei millään viitsis olla yli neljään töissä ku sentään meen jo n. 7.30 sinne joka aamu. Aamulla en kuitenkaan osaa nukkua pidempään ku mitä nyt nukun. Mut ehkä vaikka perjantaina voi nukkua pidempään... hmm...

Tää syksyn/alkutalven pimeys on tuntunut tänä vuonna erityisen pahalta. Yleensä tykkään tästä ajasta ku voi polttaa kynttilöitä ja on tunnelmallista. Mut nyt ei oikein nappaa! Kun edes yhtenä päivänä viikossa näkis vähän aurinkoa tai muuta valoa. Ei nyt oikein jaksais viikosta toiseen tätä pimeyttä ja synkkyyttä. Lunta sais tulla oikein kunnolla! Lunta ja pakkasta.

Mutta yritän taas tämänkin päivän kahlata jotenkin läpi. Jospa tänään vaikka pääsis lähtemään jo 14.30 töistä? Yritän ainakain.