Olen tehnyt todella ankaraa pohtimistyötä ja punninnut vaihtoehtoja Poetsin keikka Virgin Oilissa vs. Atlantiksen viimeinen ja RATKAISEVA matsi Oulussa. Ratkaisevaa matsissa tekee sen, että voittaessaan Atlantis nousee Veikkasliigaan. Lippu on ollut hankittuna Virgin Oiliin jo pitkään ja keikkaa olen odottanut tosi paljon. Toisaalta, Oulun reissustakin on ollut puhetta, pitkään. Katseltiin lentoja ja se kyllä tulee niin kalliiksi, että muut keinot olisi otettava käyttöön. Lennossa olisi ollut se hyvä puoli, että silloin olisin ehtinyt vielä keikallekin!

Nyt kuitenkin on päätös tehty ja lähden lauantaiaamulla klo 7.00 köröttelemään bussissa kohti Ouluta. Saatiin fanibussi matkaan ja toivottavasti suurella porukalla sitten kannustetaan Atlantis voittoon. Paluu sujuu luonnollisesti samalla kulkuneuvolla ja näin ollen keikka tulee jäämään väliin. Lippu menee myyntiin ja ensimmäinen tarvitsija sen saakoon (hinta 13 e). Ei liene vaikeaa päästä siitä eroon, keikka on ollut loppuunmyyty jo pitkään.

Bussikyyti Ouluun tulee maksamaan huimat 10 e ;-))) Seura oli saanut sponsorin reissulle ja täytyy sanoa, että ihan loistava juttu! Alahainen hinta houkkuttelee varmasti paljon lähtijöitä ja mikäs sen hienompaa olisi kuin mennä esim. 50 hengen voimalla Ouluun kannustamaan. Fiilistä bussissa on aikaa kerätä ja varmasti se nousee sitä mukaan kun Oulua lähestytään.

Tsemppiä skundit!!!