Jotain sentään tämä aloitteleva helmihullu on saanut menneelläkin viikolla aikaiseksi. Muutamat Atlantis-korut (kts. alempana) ja sopivat korvakorut vaaleanpunaiseen rannekoruun. Myös nämä seuraavat ovat syntyneet:

fallforO.jpg
Pyöreät kivet ovat unakiitteja mutta oransseista siruista en tiedä oikeastaan mitään muuta kuin että kiveä ne ovat :) Ovat peräisin yhdestä pitkästä kaulakorusta, mikä tuli kylkiäisenä jonkun lehden tilauksesta. Sen kun purki niin sai monet mukavat sirut jatkokäyttöön! Rannekorussa myös Balin spacereita ja lukko. Kovasti syksyinen! Tykkään. Menossa lahjaksi hyvälle ystävälleni. Toivottavasti hänkin tykkää!

carnevalofbeads.jpg
Korun hopealehti on yksi ensimmäisiä tilaamiani. Se tuli minulle jo elokuussa mutta vasta nähdessäni Helmetin upean korun, päätin kylmästi matkia häntä ja käyttää tuo muratin lehti siihen. Niin ihana koru! Ja kivahan tästäkin tuli. Helmet tilasin Tresure Island Pearlilta ja helmisekoituksen väri oli Festive Mix. Todella ihanat värit ja varsinkin tuo petroolin väri sytyttää!

carnevalofbeads2.jpg
Tein kaulakorulle vielä sopivat korvakorutkin ja tietenkin niihin tuli juuri tuota petroolin väriä. Lisänä hopeahelmet.

Että tämmösiä tällä kertaa! Kovasti sormet syyhyää tekemään kaikkea ihanaa mutta tänään täytyy leipoa kakku, kun  juhlitaan vielä tyttären synttäreitä. Sen lisäksi kävästään matsissa, mikä onkin jännä. Atlantiksen ympärillä on viime päivinä kuohunut melkoisesti ja katsotaan, miten nuori maalivahtimme tänään pärjää isojen miesten maailmassa ;-))) Veikkaan, että HYVIN!