Ainakin toivottavasti... N. 3,5 tunnin päästä lähtee lentokone kohti pohjois-Suomea ja Kittilää. Lähdetään äidin kanssa Leville vaeltelemaan muutamaksi päiväksi. Viimeks oltiin siellä näin syksyllä 4 vuotta sitten ja silloin ainakin oli ihan mahtava reissu. Kävelyä tuli todella monta kilometria, muistaakseni 45 km kolmen ja puolen päivän aikana. Nyt on askelmittari mukana eli voi sitte tarkkaan nähdä noita lukemia.

Levihän on tuttu paikka mulle, käydään siellä talvisin laskettelemassa. Oltiin tänä vuonna ja menossa ollaan taas ens vuonnakin. Oliskohan about kymmenes tai jopa yhdestoista kerta jo? On vaan niin  mahtava paikka, että sinne haluaa uudestaa ja uudestaan. Ja nyt nää ruskamatkat sit kans on vienny sydämen, luultavasti ens syksyllä mennään taas :-)

Yritän matkan jälkeen (paluu keskiviikkona) saada vihdoin kuvattua tekemiäni koruja. Niitä on nyt kuitenkin valmistunut jo sen verran, että vois jotain pistää esillekin. Eilen tekemästäni rannekorusta olen jopa vähän ylpeäkin, se onnistui hyvin. Siinä on vaalenpunaisia helmiä ja Balin spacereita jne.

Mut nyt, loput kamppeet kasaan, aamupalaa ja sit odottamaan kentälle lähtöä!