Kommentoi tähän postaukseen ja minä annan sinulle kirjaimen. Kirjoita blogiisi 10 sanaa, jotka alkavat kyseisellä kirjaimella ja lisää mukaan selostus, mitä kyseinen sana sinulle merkitsee ja miksi. Tämän sain Tuitulta.

1. P oets of the Fall; The bändi tällä hetkellä. Sen musiikkiin ei kyllästy ikinä ja keikoillekin tekee aina mieli. Lisäksi sen kautta löytynyt ihania uusia ystäviä ja kavereita.
2. P allo; pallo, se on pyöreä. Hassua, miten voikin saada niin hyviä fiiliksiä siitä, että seuraa melkein kaksi tuntia miesten juoksemista pallon perässä. Välillä se pallo sujahtaa maaliinkin...
3. P asila; paikka, missä asun. Länsi-puolella. Viihdyn, hyvin! En halua pois.
4. P irjo; rakas kummitätini, joka nukkui pois 3 vuotta sitten :´(
5. P L/1; koodikieli, millä leikin päivät pitkät. Työksikin sitä jotkut kutsuu.
6. P erhe; oma, rakas, se tärkein.
7. P epsi Max cappuccino; siihen voisi vaikka addiktoitua!
8. P erjantai; päivistä parhain. Työviikko takana ja viikonloppu edessä.
9. P uuro; minä tykkään <3 Ruispuuro on parasta! ...ja marjapuurot :)
10 P ehmolelut; onkohan mulla ollut lapsena niitä liian vähän kun niitä edelleen himoitsen! Nalleja on niin paljon, ettei ne mahdu enää niitä varten ostettuu kaappiin. Niitä jää matkoilta mukaan ja itsekin teen.

Tässä vielä faktaa P-kirjaimesta:

P -kirjain on "apinan pää". Kristinuskossa käytetty P -kirjain jota peittää X -kirjain on viitteen lisäksi myös "estä P". P kirjaimella ei ole numeerista arvoa ja se yhdistetään lähinnä B ja F -kirjaimiin.