Olen ihaillut Helmetin sivuja tässä jo jonkun aikaa ja pikkuhiljaa innostunut noita upeista helmistä ja koruista. Ja mitä tekee silloin kokeilunhaluinen käsitöistä ja näpräämisestä tykkäävä ihminen? No, tilaa tietty helmiä ja muita tarvikkeita ja yrittää itse! Tilasin parista suomalaisista nettikaupoista ensin ja nyt on tilauksia sitten pitkin maailmaa Yhdysvaltoja ja Hong Kongia myöten! Jännityksellä odotan, että milloin paketit saapuvat ja vähän skeptisenä mietin myös, että tulevatko ollenkaan. Maksu on kyllä mennyt tililtä ja Visalta!

Ensimmäinen koruni oli HelmiQ:n sivuilta löytyvän mallin mukainen sudenkorentoriipus. Väritys hieman erilainen kuin mallissa. Lisään tänne kuvan heti, kun saan sellaisen otettua. Kaulakoruun piti saada tietty korvakorut ja tein ihan yksinkertaiset. Näiden jälkeen tein paritkin korvakorut ja nyt olen tekemässä taas riipusta. Tällä kertaa siinä on sydämiä ja turkooseja helmiä.

On kyllä ihanan terapeuttista näprätä noita koruja, pujotella helmiä ja miettiä, että mitkä värit sopisivat yhteen ja millälailla laitettuna.

Yritän kovasti etsiä myös sopivaa kurssia, mille menis opettelemaan "alaa" hieman enemmän. Jokusen hopeakorukurssin löysinkin, täytyy vähän soitella ja kysellä, josko mahtuisi mukaan.