Torstai-iltaa olin odottanut kuin kuuta nousevaa! Pitkästä aikaa oli tiedossa poikien konsertti ja vieläpä Tavastialla!

Ennen keikkaa tavattiin porukalla Tavastian viereisessä pubissa ja sieltä sitte kimpassa itse pääkallopaikalle. Paitamyyjät esitteli uutukaisen paitamallin, valkoinen missä punainen lollipop, ja sitten oven luokse odottelemaan. Oven, mikä vie saliin. LDG:n kanssa jännättiin, että kumpi ovista avataan eka ja että päästäänkö eturiviin. Eturivistä näköjään tullut mullekin jo must ;-)

Nooh.. eturiviin päästiin ja ihan keskelle! Poijjaatkin aloittivat jo soittamisen klo 23 eli ei tarvinnut kauaa odotella. Odotus kyllä meni oikein mukavasti jutellen muiden forumilaisten ja yhden aloittelevan forumilaisen kanssa niitä-näitä.

Itse keikka... MIELETÖN! Ihan uskomatonta, miten fiilis vaan nousi ja nousi, niin katsomossa kuin yleisössäkin. Pojat pisti parastaan ja yleisö kiitti laulamalla mukana, tanssimalla, taputtamalla jne. Aivan käsittämätön fiilis. Ja fiilistä ei yhtään vähentänyt akustinen sessio läskibassoineen. Fiilistä ei myöskään latistanut Markon saippuakupla-ase, millä hän loihti ilmaan upean saippuakuplasateen.´

Keikan jälkeen pojat tulivat vielä salin puolelle nimmareita jakamaan, halattavaksi ja muuten vain rupattelemaan fanien ja tuttujen kanssa. Muakin alkoi sitten sen verran taas teinittämään, että hain ensin Markolta nimmarin lavalta nappaamaani vesipulloon (siihen, mistä Maako oli juonnu, hih) ja sitte piti tiätty päästä halaamaan häntä. LDG sanoi ensinks, et ku hän on aina saanu Markoa halata ni saisko hän nytkin? Ja tottakai sai. Sitte mä menin muka-ujosti ja sanoin, et ku mä en oo IKINÄ halannu ni saisinko mä nyt halata? Ja sainhän mä. Ja lämpimän halauksen sainkin! Ihana Maako ;-) Myöhemmin kävin vielä kysymässä, josko pääsis samaan kuvaan ja Bolo ystävällisesti sellaisen sitten otti meistä.

Oli kyllä ihana ilta! Kiitos kaikki seuralaiset parhaasta seurasta! Ja kiitos PotF, ootte parhaita!!!

Tässä vielä muutama kuva:

th_Olli.jpgth_Kukkuu.jpgth_100_0088.jpg

th_Marko.jpgth_Jani.jpg

MinjaMaako.jpg