Perjantain shoppilun ja Da Vinci -koodin (oli muuten loistoleffa!) jälkeen oli vuorossa futispäivä. Aamulla lähdettiin jo 7.30 junalla kohti Mikkeliä A:n ja T:n kanssa. Varasin paikat junassa oikein allergiahytistä ja näin meillä oli oma eristetty koppi! Ehkä hyvä, kaikkien kannalta :-D Matka meni mukavasti jututsellen niitä näitä ja eväitä syöden.

Mikkeliin saavuttiin just ennen yhtätoista ja suunnistettiin heti Mikkelin Taidemuseoon. Siellä oli näytteillä Football Colours -näyttely johon valokuvataiteilijat Mikko Auerniitty ja Harri Heinonen ovat kuvanneet suomalaisia jalkapallofaneja sonnustautuneena kannattajasotisopaan Helsingin Olympiastadionilla maaotteluissa. Ja arvata saattaa, keiden naamoja siellä sitten näkyi :-P Kaikki me kolme ja A oikein luonnollisessa koossa! Heh, hauskaa riitti.

Näyttely jälkeen tietty shoppailemaan. Eihän naiset kertakaikkiaan VOI lähteä edes futismatkalle ilman shoppailua! Ja kun vielä löytyi muutama ihana laukku- ja kenkäkauppa niin nämä kah-akat oli taas köyhtyneet yhteensä kahden käsilaukun ja yksien kenkien verran. Kengät löysi kodin minun luotani. Yli-ihanat limen vihreät kengät! Voiha ja aah...

Sapuskan ja parin lonkeron kautta sitten vihdoin futiskentälle ja matsiin. Pojat siellä jo lämmittelivätkin kun päästiin perille. Lakanat kaiteelle ja fiilistä keräämään. Fiilistä vähän saikin hakea kun kaikkia alkoi siinä vaiheessa kovasti ramasemaan. Aikainen herätys, shoppailu ja siihen päälle iso annos hyvää ruokaa. Hohhoijaa.. Pojat saisivat pistää parastaan, että kah-akat heräisivät! Mutta mutta... Peli ei meinannut sytyttää ollenkaan!!! Oliko meillä niin kova väsy vai oliko pojilla niin kova väsy kun pelistä ei meinannut tulla oikein mitään! Vai oliko kenttä huonossa kunnossa? ...selitys nro 1.... Toisella puoliajalla alkoi onneksi tapahtua. Atlantis onnistui tekemään maalinkin, ikävä kyllä omaan maaliin :-/ Apua!!! Nooh, onneks ei kulunut kuin viisi minuuttia tästä kun vihdoin Atlantis onnistui maalaamaan siihen maaliin kuin pitikin, 1-1! Tosin rankkarin avulla mutta maalihan sekin. Kaksi minuuttia ennen loppuvihellystä vihdoin tuli ratkaisu kun Ride onnistui tuikkaamaan pallon Mikkelin maaliin ja näin saatiin pisteet kotiin viemiseksi. Ja mekin ehdimme 19.10 lähtevään pikavuoroon. Kotimatkalla torkut maistui ja kieltämättä hieman alkoi jo pitkästyttää reissaaminen.

Kotiin tulin n. 23.00, juuri sopivasti katsomaan Lordin Euroviisumenestystä ja juhlintaa. Hyvä Suomi ja hyvä Lordi!!!