Käytiin pitkästä aikaa Hyvinkäällä hyvän ystävän luona. Miten se aika aina meneekin niin vauhdilla, ettei ehdi edes hyviä ystäviä tapaamaan! Eikä tonne Hyvinkäälle nyt niiiiiin pitkä matka ole... Jotenkin vaan on aina muka kaikanlaista, ettei ehditä näkemään. Onneksi sähköposti ja puhelimet on olemassa.

Mutta olipahan vaan taas ystävän elämässä tapahtunut. Olen joskus leikkisästi sanonut, etten tarvitse mitään Kauniita ja Rohkeita kun voin vaan soittaa hänelle ja taas tulee ihan parhaat juonet! Ja elävästä elämästä. Mutta oikeesti, miten jollekin voi tapahtua niin paljon ja vielä ihan uskomattomia asioita? Huh huh... Mutta ei niistä sen enempää, liian henk.koht. juttuja.

Hyvinkäällä kun oltiin niin pitihän sitä piipahtaa myös Nallemuseolla Monnissa moikkaamassa nallemamma Armia ja niitä kaikkia satoja ihania nallejan ja pehmoleluja. "Ikävä" kyllä siellä on myös museopuoti mistä saa ostaa Hermannin ja Steiffin nalleja ym. Ja muitakin merkkejä on tarjolla.Niin ihania nalleja!!!!

Ja niinhän siinä kävi, että mukaan lähti yksi Steiffin nalle ja kummitytölle puolivuotislahjaksi yksi Hermannin pehmonalle. Lisäks Steiffin pieni avainperänalle jäi vielä laukkuun killumaan.

101_0146.jpg

Tossa kuvassakin oleva futisnalle on Steiffin tänä vuonna tekemä erikoisnalle futiksen mm-kisojen kunniaksi. Pidetäänhän kisat Saksassa! Ja kun tuossa nallessa yhdistyy mulle kaksi niin rakasta asiaa, olihan se saatava itselle. Nalle suorastaan takertui minuun ja pyysi päästä mukaani ;-) Niin se aina käy... Koala taas oli ihan must-juttu kummitytölle!! Ovat niin koala-hullu perhe, että ei voinut muuta kuin napata tuo hurmaava koala mukaan.