"Miks ei aina voi olla perjantai, perjantai, perjantai....." Tulee väkisin aina mieleen tämä takavuosina Radio Cityn perjantai-"rallatus". Huokaisu pääsi aamulla, kun ajattelin, että huomenna ei tartte nousta kellon soittoon. Kello kyllä varmaan soittaa aamulla kun siippa menee töihin mutta mun ei tartte nousta silloin. IHANAA!!!

Loman jälkeen on aina työn teko vähän nihkeää. Viikon loman jälkeen varsinkin! Ja ehkä myös sen takia, että tietää seuraavan loman olevan vasta kesäkuussa. Mutta toisaalta, sitä lomaa tässä jo kovasti odottaakin!!! Tiedossa on nimittäin meidän perheen historiallinen ensimmäinen ulkomaan matka! Ei oo tosiaan kovasti matkattu yhdessä, Ruotsia ja Viroa en ulkomaiksi laske. Ja kun Pariisissakin oltiin tyttären kanssa "vaan" kahdestaan syksyllä. Toisaalta, ei me olla siipankaan kanssa oltu ulkomailla ku viimeks melkein 15 v. sitten häämatkalla Itävallassa ja Saksassa! Suomessa ollaan kyllä säännöllisesti reissattu ja Lapissa käyty jo 10 vuonna peräkkäin. Tähän saakka se on riittänyt mut nyt varmaan ton syyskuisen Pariisin matkan jälkeen mulle iski sellainen matkustuskärpänen, ettei mitään rajaa!!!

Tulevan matkan lisäksi suunnittelen jo ensi vuodella mun synttärimatkaa. Luultavasti kohde on Irlanti. Olen haaveillut pääseväni sinne jo todella pitkään. Varmaan siitä saakka kun teininä isäni kertoi meidän hänen äidin puolen suvun esi-isän tuleen Irlannista! Eli pienen pieni irlantilais-pisara verta minussakin virtaa ;-)

Viikonlopulle on mukavaa suunnitelmaa. Nimittäin huomenna (lauantai) ollaan tyttären kanssa menossa Kulttuuritalolle katsomaan Emma-gaalaa. Siellä esiintyy mm. Poets of  the Fall ja sehän se suurin syy sinne menoon onkin. Pitkästä aikaa näkee tätä ihanaa bändiä!!! Ja vaikka tiedossa onkin varmaan vain yksi kappale, on se sen arvoista. Ja ollaanhan siinä sitten samalla todistamassa mahdollista palkinnon saamista! Peukut pystyyn!