Olipas huikea viikonloppu!!!

Perjantaina töistä suunnistin suoraan Talin futishalliin ja matsiin. Löysin itseni myös lauantaina sieltä, matsista ;-) Ihunaa!!!

Mut lauantai oli kyllä jotain mahtavaa pitkiin aikoihin!! Kyllähän sitä oli jo odotettukin, tyttären kanssa yhdessä ja myös ihana PotF:n forumin väen kanssa. Nimittäin Poets of the Fallin keikkaa Nosturissa. Etkoilla alkoi ilta, sinne meitä kokoontui 8 "tytärtä". Ihanaa kikatusta ja jutustelua, hyvää musiikkia ja shampanjaa. Oli mukava lähteä hyvissä fiiliksissä kohti Nosturia. Tätä iltaa me kaikki olemme odottaneet pitkään. Edellinen Poetsin keikka oli joskus.... joskus!! Hiukan puolenyön jälkeen vihdoin poijjaat tuli lavalle ja sydämet sulivat... Uusia biisejä ja loraus vanhoja. Miletön fiilis ja mukavan letkeä tunnelma. Kukaan ei töninyt eikä työntänyt, pääsin nauttimaan parhaasta keikasta pitkään aikaan toisesta rivistä. Jammailtiin, laulettiin äänet käheäksi ja yritin vähän ottaa kuviakin. Tunnin soitannan jälkeen poijjaat tulivat vielä antamaan parit nimmarit ja pitihän tilanne sitten hyödyntää näinkin:

MinjaMarko2.jpg

Minä ja Marko

Aahh....

12.4. Carnival of Lust -cd vihdoin ilmestyy. Sitä odotellessa suuntaan ainakin Tapiolaan ensi viikonloppuna PotFin keikalle!!!!