Raahauduin tänään jumppaan. Ei olisi yhtään huvittanut, vaikka tiedän oikein hyvin, miten hyvää se tekee ja miten hyvä olo sen jälkeen on. Jumpassa katsoin vaan kelloa koko ajan ja laskin minuutteja... ei ollut yhtään fiilistä venytellä tai pungertaa vatsalihasliikkeitä. Tylsää!!! Mutta tunti sentään kului ja pääsin raahautumaan kotiin ja sohvalle.

Nyt on ihan hyvä olo siitä, että sain mentyä sinne jumppaan vaikka edelleenkään ei sitäi ihan huippufiilistä siitä jäänyt, mikä joskus kyllä on tullut. Ehkä ensi kerralla? Nimittäin en aio luovuttaa vaan raahautua sinne taas uskollisesti ensi viikolla!!!

Seuraava tavoite on raahautua viikonlopulla kuntosalille! Ei oo tullut sielläkään käytä pitkiin aikoihin! No joo, okei... olin kipeä ja sitten 4 päivää migreenissä. Viime viikolla oltiin hiihtolomalla... Mutta nyt alkoi likkuminen uudelleen ja säännöllinen sellainen! Kun vielä saisi itsensä "ylös-ulos-ja lenkille"! Nimittäin kyllähän sen viime viikolla huomasi, miten hyvää ulkoilu tekee. 3-5 tuntia rinteessä ja kyllä oli ihan eri olo. Uni tuli varmasti ennätysajassa ja hyvällä mielelläkin olin!

Siispä: jospa lupaisin ulkoilla edes puolen tunnin lenkin n. 3 krt/vko? Yritän ainakin ;-)