Hiihtoloma takana, onnistunut sellainen!!

Viime viikko vietettiin perinteisesti Levillä lasketellen ja nautisekellen mökistä, saunasta, takkatulesta ja hyvästä ruuasta. Erittäin rentouttava viikko perheen kesken.

Keliä riitti joka lähtöön! Oli pakkasta (-30) ja lämmintä (+4), tuulta (18m/s) ja tyyntä, vesi- ja lumisadetta. Mutta enimmäkseen ihan hyvää keliä ja rinteessä tuli oltua 5 päivänä. Sunnuntai jäi väliin osin matkaväsymyksen takia. Mut silloinkin tehtiin mukava kävelyreissu "kylille".

Maisemat oli taas upeat, niihin ei varmaan kyllästy koskaan! Tässä Pallastunturille päin

233_3369.jpg

ja tässä Utsuun päin. Tää on mun ehdottomasti lempparipaikka!! Utsun (ja Sammun) maisemissa vaan on sitä jotain! Tuonne kun saisi mökin... aahhh...

233_3358.jpg

Lasketeltiin tosiaan ahkerasti, n. 4-5 h päivässä! Eikä kukaan meistä ees kaatunut pahasti tai satuttanut itseään rinteessä. Hieno homma! Ja tätä pientä äksidenttiähän ei kaatumiseksi lasketa...:

233_3371.jpg

Nyt pitäisi sitten orientoitua huomiseen työpäivään!! Ei vähemmän vois kyllä kiinnostaa, jos suoraan sanon. Työmotivaatiota pitäis saada jostain lisää ja paljon! Eikä sitä lisää se ollenkaan, että seuraava loma taitaa olla vasta kesäkuussa kun kesäloma alkaa. Tosin silloin olisi suunnitteilla se haaveilemani Italina matka... Jes!! Mutta siitä projektista sitten toisten.

Levi vei taas sydämeni, sinne haluaa uudestaan, pian!!! Ehkä jo syksyllä? Toivotaan parasta!