Tian upeita blogipohjia hyväksikäyttäen olen saanut väkerrettyä tämän oman pohjani! Olisi kiva oppia tuota ohjelmointikieltä niin paljon, että osasi muuttaa tekstien väriä, fonttia, kokoa jne. Ehkäpä sekin vaihe tulee jossain vaiheessa! Nyt tyydyn tähän.

Tänään on tullut parikin mukavaa piristystä tähän ikuiseen flunssaan:

1. Aamulla sähköpostiin oli ilmestynyt omituinen sanoma ja en ymmärtänyt otsikosta kuin "brasilia". Avasin sen ja se osoittautui v. 2000 Suomessa olleen brassi-Fabion viestiksi. Fabio, yhdessä kahden muun brassin, Juniorin ja Sandron, kannsa oli Atlantiksessa A-junnuissa näytillä kesän ajan ja kovasti mukavia poikia! Olivat rumpujensa kanssa edustusjoukkueen matsissa ja rummuttivat meille "huutajille" mukavia brassirytmejä. Nyt vaan pitäisi löytää joku portugalin taitaja, kuka kääntäisi lyhyen viestin. Sen verran siitä sai ystävän portugalin taidolla irti, että halauksia siinä ainakin läheteltiin, heh heh...

2. Posti toi kauniin punaisen kirjekuoren, missä oli päällä vielä sydänpostimerkki. Lähettäjä oli Club Nokia ja sisältö paljastui lipuksi kutsuvierasnäytäntöön maanantaina. Club Nokialla oli pieni kilpailu, missä pystyi voittamaan liput "Saippuaprinssi"-elokuvan näytökseen ja kerrankin onni potki minua! Taidanpa ottaa tyttären mukaan elokuviin... Elokuvan jälkeen on vielä jotain naposteltavaa ja tilaisuudessa on mukava myös elokuvan näyttelijät Mikko Leppilampi ja Pamela Tola!!