Tänään on isäni 70 v. päivä! Juhlimme isääni menemällä perheen kesken syömään ravintolaan. Siis isä, äiti, minun perheeni ja veljeni tyttärensä kanssa. Olin varannut Herttoniemestä Ravintola Wanha Myllystä pienen "kabinetin" meidän poppoolle ja täytyy sanoa, että oli onnistunut pieni tapahtuma! Isäni ei olisi halunnut mitään juhlintaa mutta taisi olla silti mielissään pienistä lahjoistaan ja vasinkin tästä syömis-jutusta. Taidamme kuitenkin tuntea hänet niin hyvin, että tiesimme hänen tykkäävän tästä jutusta.

Oli hyvä idea varat oma huone viehättävästä pienestä ravintolasta. Oli oma rauha syödä ja jutella mukavia. Äiti oli löytänyt jostain kortin, missä kerrottiin, mitä tapahtui 70 v. sitten. Hauska idea! Mä lahjoin isää golf-aiheisella taskukellolla. Jännitin vähän, mitä mieltä isäni on siitä mutta tais tykätä, kovastikin!

Flunsaa vaan meinaa pilata tämän päivän! Nuha alkoi yhtäkkiä, kun olin salilla. Ja ei meinaa aivastelusta tulla loppua! Kohta on nenän alunen punainen niistämisestä...Taidan mennä juomaan kupillisen kaakaota, taas!