Pyydän ensimmäiseksi anteeks todella surkeita kuvia."Hovikuvaajan" kiireistä johten jouduin itse ottamaan kuvia surkealla pokkarillani ja tässä siis tulos. Harmi sikäli, että näin korut eivät oikein tule oikeuksiinsa. Mutta halu päivittää näitä sivuja oli toisaalta sen verran kova, että päätin nyt heittää nää kuvat tänne. Ehkä korvaan jossain välissä kunnollisilla.

candyheart.jpg

Kauniin värisiä rainbow soocho jade -helmiä ja hopeisessa lukossa muistaakseni poppy-jasper sydän. Ihan varma en tuosta sydämen kivilaadusta ole.

jadet2.jpg

Jadea nämäkin lila-vihreät helmet.  Edessä on Karen Hill Triben hopeinen kukka.

dragon.jpg

Tähän koruun sain inspiraation Helmetin forumin kuukauden teemasta, joka on eläin. Eläinhän se sudenkorentokin on, eikö? Ruskeita makeanvedenhelmiä sekä vihreä-sinisiä kristalleja. Kristallit sain tuliaisena tyttäreltäni Jenkeistä kesällä. Korentojen siivet ja lukko hopeaa.

persikkaruusu.jpg

Nämä kauniin persikan väriset makeanvedenhelmet ostin Thuja Desingilta. Ne näyttävät jossain valossa vaaleanpunaisilta, jossain melkein oransseilta. Kauunit ja kiiltävät kauniisti.Väliin laitoin Swarovskin kristalleja ja eteen kauniin K. Hill Triben ruusun. Kaulakorun pituutta voi säädellä hieman takana olevan ketjun asiosta.

punketjukello.jpg

Aikasemmin tekemäni Olivia-ketju löysi uuden elämän tämän kellotaulun myötä. Pitkään olen jo havitellut näitä kivoja kellotauluja ja vihdoin uskaltauduin niitä tilaamaan. Tää kello on tällä hetkelläkin kädessä :)))

amkello.jpg

Toisen kellon rannekkeen tein isoista ametisti-sydämistä. Lukon laitoin sivulle. Tämäkin jäi omaan käyttöön.