Tässä viime aikoina on lähinnä varmisteltu tulevia myyjäispaikkoja ja kurssillekin ehdin!

Ystävän kanssa ollaan oltu aikanaan Nummelan Naisten messuilla myymässä ja se paikka oikeastaan ensimmäisenä nytkin tuli mieleen, kun alettiin näitä messujuttuja miettiä. Soittoa järjestäjälle ja sitten muutaman viikon jännitys, järjestyisikö meille paikka vai ei. Suositut messut tulee yleensä täyteen myyjiä ja moni on myymässä joka vuosi, vakio paikallaan. Mutta viime viikolla vihdoin tuli selvyys, että pöytä saatiin, tosin vain metrin verran mutta kuitenkin. Messut Nummelassa ovat 8.-9.12.2007 klo 10-16.00.

Samalla kun tuota Nummelan juttua selviteltiin, mietittiin, mihin muualla voisi mennä. Netistä oli yllättävän vaikea hakea sopivanlaisia messuja ja jonkun aikaa tehtiin töitä, ennenkuin Porvoon Taidetehtaan Joulumarkkinat löytyivät. Sinnekin siis yhteyttä ja paikka saatiin! Tänne mennään 1.-2.12.2007. Kaksi messutäytteistä viikonloppua siis tiedossa :)

Ja kurssillekin tässä siis olen ehtinyt... Toimelan opiston hopeakurssilla kävin viime keväänä ja pääsin nytkin.Oon tässä pidempään jo suunnitellut, mitä kaikkea kivaa siellä tekisin :) Lähinnä sormukset tulivat mieleeni. Ja kun Espoon AG -yhdistyksen yksi ihminen näytti tekemiään sormuksia, olin myyty! Juuri sellaisia minäkin haluaisin tehdä! Eli sormukset oli "naputeltu" 4 mm paksuisesta hopea"langasta" ja väliin laitettu kivi. Vaikea selittää mutta ehkä viikon päästä on jo jotain esiteltävää! Nyt on vasta kaksi sormusta tehty siihen vaiheeseen, että hopea on saatu taipumaan sormuksen näköiseksi. Vielä täytyy sahata pala pois ja laittaa kivi paikoilleen.

Mutta sentään jotain valmistakin sain aikaiseksi. Yhdelle ystävälle on menossa "Ellen Woods" -ketju ja sen lisäksi tein  kasan "retro"-paloja. Eli soikeita renkaita ja niistä rannekoruja. Teen vielä kaulakorun ja korvikset eli niistäkin kuvia myöhemmin.

Sormet on hellinä :) Peukalossa haava sahanterästä ja etusormen kärki tunnoton, varmaan vasaran iskuista. Nimittäin 4 mm hopea"lanka" ei ihan helpolla taivu, edes vasaralla! Mutta innoissani odotan taas tulevaa viikonloppua, kun kurssi jatkuu.

Nyt salille ja ulkoilemaan!